Οδηγίες για να φτάσετε στο Κτήμα Rocca Pietore

ΧΑΡΤΗΣ

Από Αθήνα για Κόρινθο ξέρετε όλοι. Από εκεί και πέρα για το Άργος πάμε είτε από την παλιά Εθνική (ωραία διαδρομή, Νεμέα, Μυκήνες, πολλές γραμμές τραίνου) είτε από τη νέα Εθνική προς Τρίπολη (βγαίνουμε στην STERNA INTERSECTION).

Άργος-Ναύπλιο

Με το που μπούμε στο Άργος  ακολουθούμε τα σήματα για Ναύπλιο. Διασχίζουμε τις γραμμές του τραίνου και ακολουθούμε για 11 χλμ τον δημόσιο δρόμο για Ναύπλιο.

Ναύπλιο-Αγ. Αδριανός

Στα πρώτα φανάρια του Ναυπλίου πάμε αριστερά προς Τολό και στα 500 μέτρα αριστερά προς Αγ. Αδριανό (πριν στρίψουμε, στο δεξί μας χέρι βλέπουμε παλιό εργοστάσιο του ΚΥΚΝΟΥ). Ακολουθούμε τον δρόμο, περνάμε το στρατόπεδο και μετά από περίπου 3 χλμ ο δρόμος κάνει μια δεξιά στροφή και στα 250 μέτρα μια αριστερή στροφή. Welcome to Aghios Adrianos!

Αγ. Αδριανός-Κτήμα Rocca Pietore

Στο αριστερό μας χέρι βλέπουμε (επάνω στη στροφή) ένα σχολείο. Στο δεξί μας, λίγο μετά, βλέπουμε ένα Βενζινάδικο. Στρίβουμε δεξιά στο ανηφορικό στενό 100 μ (μπροστά μας βλέπουμε έναν μισογκρεμισμένο πύργο). Και στρίβουμε κλειστά δεξιά. Στα 120 μ υπάρχει μία διχάλα. Δεξιά είναι άσφαλτος. ΔΕΝ την παίρνουμε. Αριστερά υπάρχει μία πρόχειρη άσφαλτος που μετά από 150 μ γίνεται ωραία άσφαλτος. Παίρνουμε αυτή την αριστερή διχάλα. Ακολουθούμε αυτήν την άσφαλτο για περίπου 800 μ. Μετά από έναν ανήφορο βλέπουμε αριστερά μας ένα μεγάλο σπίτι υπό κατασκευή και δεξιά μας κάτω ένα γιαπί. Εκεί υπάρχει το σημάδι Κτήμα Rocca Pietore, ο σχετικός θυρεός (λίγο ξεβαμμένος!!!), ΝΤΕΠΙΑΝ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. Στρίβουμε δεξιά τον κατήφορο για 100 μ και βρισκόμαστε στη γη της επαγγελίας για το πάρτι. 

© 1996-2001 Οικογένεια Ζαχαρία Ντε Πιάν, zakis@depian.com, 01-8018780, 094-4698086