Οδηγίες για να φτάσετε στο Κτήμα Rocca Pietore

Από Αθήνα για Κόρινθο ξέρετε όλοι. Από εκεί και πέρα για το Άργος πάμε είτε από την παλιά Εθνική (ωραία διαδρομή, Νεμέα, Μυκήνες, πολλές γραμμές τραίνου) είτε από τη νέα Εθνική προς Τρίπολη (βγαίνουμε στην STERNA INTERSECTION).

Άργος-Ναύπλιο

Με το που μπούμε στο Άργος κλείνουμε τα μάτια στην ασχήμια και ακολουθούμε τα σήματα για Ναύπλιο. Διασχίζουμε τις γραμμές του τραίνου και ακολουθούμε για 11 χλμ τον δημόσιο δρόμο για Ναύπλιο.

Ναύπλιο-Αγ. Αδριανός

Στα πρώτα φανάρια του Ναυπλίου πάμε αριστερά προς Τολό και στα 500 μέτρα αριστερά προς Αγ. Αδριανό (πριν στρίψουμε, στο δεξί μας χέρι βλέπουμε παλιό εργοστάσιο του ΚΥΚΝΟΥ). Ακολοθούμε τον δρόμο, περνάμε το στρατόπεδο και μετά από περίπου 3 χλμ ο δρόμος κάνει μια δεξιά στροφή και στα 250 μέτρα μια αρίστερή στροφή. Welcome to Aghios Adrianos!

Αγ. Αδριανός-Κτήμα Rocca Pietore

Στο δεξί μας χέρι συναντάμε μία JETOIL. Στρίβουμε δεξιά στο στενό και στα 100 μέτρα πάλι κλειστά δεξιά. Στα 120 μέτρα υπάρχει διχάλα στην οποία πάμε αριστερά. Ακολουθούμε τον χωματόδρομο και σε 1 χλμ συναντάμε δεξιά τον δρόμο που μας οδηγεί στο κτήμα Rocca Pietore.